Cosmai Caffe
Cosmai Caffe Cup

Cosmai Caffe dispune de tehnologia "state-of-the-art" bazandu-si intotdeauna succesul sau asupra calitatii materiei prime: boabele de cafea verde. Zi de zi, cafea noastra este supusa unor experimente severe si a testelor organoleptice si de laborator care ne permite sa cream o aroma excelenta si un gust inconfundabil cu celelalte produse de pe piata.

Cosmai Caffe a adoptat sistemul de igiena auto-control numit HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) si o aplica la toate fazele de productie in vederea protejarii sanatatii consumatorilor. Acesta metoda a fost introdusa in Statele Unite la inceputul anilor '60 si a fost folosita pentru a analiza intregul lant de productie alimentara, la centrele NASA. Faza intitiala a metodei HACCP consta in identificarea tuturor pericolelor care pot aparea din momentul productiei pana la comercializarea produsului. Prin monitorizarea pericolelor si prin evidentierea acestora este posibil sa se recunoasca cele mai bune practici si prevenirea tuturor factorilor de risc.

Caffe Cosmai Romania